Emmelie här, dagis och packning

I morse var ju Emmelie här när jag vaknade. Det var kul. Men jag ville inte åka till dagis när hon var här, men det sa mamma och pappa att jag måste ändå 🙁

Pappa kom och hämtade mig på dagis idag, för mamma gick på kurs till sent på kvällen. Hon ville att pappa skulle hålla mig vaken tills hon kom hem, och oj vad trött jag hade hunnit bli då. Emmelie och Alex kom hit med strax innan mamma kom hem, de hade varit på stan och shoppat. Jag lekte med Alex en stund och med Emmelie, sen kramades jag lite med mamma när hon kom hem innan det var dags att sova. Pappa hade packat till mig på kvällen, och mamma gick igenom packningen med när hon kom hem. Jag och Emmelie ska nämligen åka upp till mormor imorgon bitti! Åh vad kul det ska bli, vi ska åka tåg!!


Lämna ett svar