Möller the newly weds

I helgen hade vi den stora äran att få vara med när Henrik och Annika gav varandra glädjetårfyllda bröllopslöften (tårarna flödade både hos brudparet och hos alla oss andra, inklusive fotografen som missade att föreviga bröllopskyssen pga alla tårar, f´låt). Vigseln ägde rum i en liten gammal charmig röda rosor-prydd kyrka i Lindärva (lååångt ute på landet) och brudföljet bestod förutom brudparet av bestman, tärna och de sötaste näbbarna (Rebecka och Lukas). Till och med vi som inte är några större fan av just kyrkor tyckte att kyrkan var något av det charmigaste vi sett, även om vi som vanligt (i kyrkor) frusterades över att man inte får applådera i kyrkan när den duktiga solosångerskan gjorde sitt…


Efter en vacker vigsel så följde en iskall fotosession (-10° men med strålande sol) innan det var dags för middag och party i en närstående bygdegård som var dekorerad i de traditionella bröllopsfärgerna vitt och rött. Maten serverades på personliga tallrikar och smakade uuuunderbart. Under middagen hölls traditionsenligt tal av brudens och brudgummens fäder, brudens vänninor och farfar och bestman. Värdparet höll i allsång, telegramläsning och spex, och så fort någon från brudparet lämnade rummet blev den andra halvan överöst av pussar från alla av motstående kön. Till efterrätt bjöds en ofantligt god (men svårskuren) bröllopstårta dekorerad med rosenblad i marsipan.

När alla var mätta och belåtna öppnade baren och middagslokalen förvandlades till dansgolv där brudparet såklart var först ut i en välrepeterad bröllopsvals som inte var någon vals. De fick snabbt sällskap på dansgolvet och till och med Tård var uppe och dansade (kors i taket)… Sen följde en kväll med dans, bar, spex, snack och mys. Vid två-tiden gav vi oss av hemöver och vid det laget såg även brudparet ganska trötta (men glada och nöjda) ut, och vi tror inte att de dröjde kvar så länge till heller innan de gav sig av mot hotellrummet som väntade.

Dagen efter träffade vi brudparet och många av gästerna igen vid presentöppningen, och alla såg lite smått trötta ut, men jag är övertygad om att alla, liksom vi, tycker att det var en fantastisk dag/kväll dagen innan, och vi tackar herr & fru Möller för att vi fick vara en del av den.

Puss & kram & tack till er båda från oss!

3 reaktioner till “Möller the newly weds”

  1. Ja verkligen
    Stort tack, vi är såååå nyfikna på bilderna 🙂

    Vi hade en fantastisk dag!!

    Hoppas vi får komma upp och titta på ert andra underverk när denne tittar ut ur Ullis fina mage!!

    Bamsekram

Lämna ett svar