Mamma och pappa sovmorgon och jag leker med farmor, farfar, Becka och Lukas

Jag sov ganska länge i morse, men så fort jag vaknade så kom farmor in och hämtade mig så att mamma och pappa skulle få sova lite längre. De hade nämligen kommit hem jättesent från bröllopet. Men de fick inte sova så himla länge ändå, för man ställde om klockan i natt med, så de hade bestämt med Tedde och Jenny att de skulle äta lunch på Roma tillsammans, och för att hinna med det när det försvunnit en timme så blev det inte så mycket sovmorgon. Mamma och pappa klev upp trötta som sjutton och slängde i sig lite fil innan de gav sig av till lunchträff. Jag stannade hemma med farmor och farfar, det tyckte jag verkade mycket roligare!

Efter ett tag kom mamma och pappa tillbaka till farmor och farfar, och då packade vi in alla våra grejor i bilen, och sen åkte vi. Vi skulle förbi Rebecka och Lukas på vägen hem, för deras mamma och pappa skulle ha presentöppning från bröllopet. Det var jättemycket folk där, men jag gick rakt in i lekrummet och lekte med alla Rebecka och Lukas grejor. De har så många grejor som låter, det tycker jag är kul! Vi fick smörgåsar med, så jag smakade lite av mammas macka innan det var dags att åka hemåt Stockholm. Jag var jättetrött när vi väl gav oss av, så jag somnade nästan direkt i bilen, och sen sov jag ända tills vi var i Västerås nästan. Sen var jag jätteglad resten av resan och satt och pratade med mamma och pappa som bara sjutton!


Lämna ett svar