Provkör bil och Emmelie kommer

Idag kom mamma och hämtade mig på dagis som vanligt. Sen åkte vi direkt och hämtade upp pappa vid tåget, och sen åkte vi till Bromma och provkörde en volvo. Mamma och pappa har bestämt att de ska köpa en ny bil nämligen! Jag tyckte att det var väldigt spännande trots att jag inte fick åka med i den nya bilen de provkörde (de turades om att provköra).

Sen satt vi och pratade med säljaren en stund, han skulle ge mamma och pappa nåt bra pris, försäkring och annat. Men jag tyckte inte att mamma och pappa såg så nöjda ut, så jag undrar om de verkligen fick så bra pris. Men jag fick i alla fall låna papper och penna av försäljaren så att jag kunde rita en teckning, så jag tyckte att han var snäll i alla fall. Vi fick fika också, mamma och pappa drack varm choklad. Då sa jag ”jag vill också ha kaffe”, så då fick jag en egen mugg som jag drack varm choklad ur. Det var mums.

När vi var klara hos bilhandlaren (det blev ingen bilaffär idag, mamma och pappa tyckte att det nog blev för dyrt) så bar det av in till stan. Vi skulle hämta Emmelie vid tåget, för hon skulle komma och hälsa på. Det tyckte jag var jättekul och gick och ropade ”Emmelie, Emmelie” hela tiden, ända tills vi mötte henne på centralen. Hon fick en jättekram, och sen satt jag och pratade med henne i baksätet i bilen hela vägen hem. Vi åkte och köpte indisk mat på vägen hem, och när vi ätit fick jag gå och sova. Emmelie ska sova i gästsängen i mitt rum inatt, det tycker jag är kul, då är det ju nån som är i rummet när jag vaknar imorgon!


Lämna ett svar