Ikea, Toys r us, ÖB och vägrar sova

I morse gick jag in och myste hos mamma och pappa en stund innan det var dags att kliva upp och äta frukost. Idag är det ju söndag och då är det RISGRYNSGRÖT till frukost. Mums. Jag älskar risgrynsgröt. Och mamma och pappa älskar när jag säger risgrynsgröt, så de försöker få mig att säga det hela tiden. De tycker jag är jättesöt när jag säger det. Pappa ska lägga upp en film snart på sidan så får ni höra med hur jag låter när jag säger det. Jag åt som vanligt tre portioner och sen åt jag lite scones med som var kvar från gårdagens frukost. Mums.

Direkt efter frukost gav vi oss iväg till Ikea. Vi skulle handla lite grejor till bebisen, också hittade vi lite roliga grejor till mig med. Ett stort blad bland annat som ska sitta över min säng. Men när jag lekte som bäst på barnavdelningen, och sprang och skulle hoppa upp i en säng så gjorde jag illa mig jättemycket. Mamma och pappa hann aldrig se vad som hände, och det blev inga märken, så jag hade lite svårt att berätta vad som hänt. Men det gjorde jätteont och jag var ledsen jättelänge sen. Då fick jag nappen och efter att ha kramats med mamma länge så gick jag med på att åka vagnen igen resten av tiden.

Efter ikea åkte vi till Toys r us. Där hittade jag massor med grejor att leka med, det var jättekul. Jag fick köpa ett bamsepussel med 🙂 Sen åkte vi vidare till Överskottslagret i Vällingby, för mamma och pappa skulle köpa en massa grejor till en hemlis som jag ska få.

När vi kom hem var det fullt sjå att få med sig alla grejor upp (dessutom skulle vi ha med den nya barnvagnen upp från bilen), men det gick till slut. Sen ville mamma och pappa att jag skulle sova middag, men åh nej, det ville jag inte alls… Resten av eftermiddagen/kvällen pysslade vi bara och tog det lugnt, och jag la mitt nya pussel.

Lämna ett svar