Shopping och melodifestivalfinal

Efter sconesfrukosten i morse så åkte vi ut och handlade lite. Vi var till en tygaffär först för mamma skulle köpa resår till några kjolar som hon har köpt. När jag sprungit runt och busat där inne en stund med pappa (de hade många roliga tyger må ni tro) så åkte vi och åt lunch på en pizzeria i närheten. Jag åt massor med pizzasallad, och sen fick jag smaka en massa saker från mammas sallad med, bland annat räkor, tomat och bröd. Mums.

På väg hem åkte vi förbi Lidl för att handla lite smågrejor, men jag och mamma satt kvar i bilen och sjöng medan pappa gick in och handlade. Men plötsligt blev jag jättetrött och kunde bara inte hålla ögonen öppna. Så innan vi var hemma hann jag somna såklart. Men jag somnade ändå i min säng sen som tur var tyckte mamma och pappa (jag brukar inte vilja sova hemma om jag hunnit somna i bilen i vanliga fall). Mamma och pappa passade på att se på film och när jag vaknade tog vi en promenad alla tre (fyra) ner till Spånga och lämnade tillbaka filmen som vi hyrt till igår kväll.

När vi kom hem gjorde vi lite mat och plockade fram lite snacks och sånt till melodifestivalfinalen, som jag satt uppe och kollade på med en stund. Men till slut var jag så trött att jag inte protesterade när mamma och pappa tyckte att jag skulle sova. Bara de lovade att sjunga ”imse vimse” och ”moltas godnatt” innan de gick ut från mitt rum, och de gjorde de.


Lämna ett svar