Ny barnvagn till bebisen, åker flygplan och äter godis

Idag var det shopping på att-göra-listan, så direkt efter frukost så drog vi iväg till Kista. Pappa skulle klippa sig och jag och mamma skulle kolla efter skivor till mig och efter mammabyxor till mamma. Men vi hittade inget av det. Men däremot en massa fina kjolar hittade mamma, så hon shoppade loss.

När vi var klara i Kista så åkte vi vidare till Babyland. Där skulle mamma och pappa köpa en ny barnvagn till bebisen. Den vi har nu är så stor och klumpig tycker de. Och till vagnen ska vi köpa en ståbräda som jag kan stå på när jag inte orkar gå. För jag är så stor nu så jag behöver inte åka vagn säger mamma och pappa.

På Babyland så busade jag runt som vanligt i deras lekrum medan mamma och pappa valde vagn och beställde den. Jag fick åka helikoptern (flygplanet) med, det är roligt.

När vi väl kom därifrån hade klockan hunnit bli jättemycket och jag somnade i bilen på väg hem. Det betyder allt som oftast att jag inte kan sova nåt när jag kommer hem, så även idag. Så två minuters sömn i bilen var det som fick bli för mig idag till mamma och pappas stora förtret…

På eftermiddagen tog vi en promenad ner till Spånga hela familjen och lämnade tillbaka en videofilm och handlade lite, och när vi kom hem var det så sent att det var dags för mig att sova.

Lämna ett svar