Paket på posten

Idag kom både mamma och pappa och hämtade mig på dagis. Det var mysigt det. Sen åkte vi till citroen för att hämta pappas nycklar där, som han glömt där igår när bilen gick sönder igen. Sen åkte vi och handlade på Hemköp i Vällingby. Mamma och pappa köpte en massa god mat och godis.

När vi kom hem så hade jag fått ett paket med posten. Jag blev jätteglad och rev upp det direkt. Det var en bok med en massa djur i och ett par strumpor och ett häst-vykort. Allt kom från gammelmomma och Stig. Jag blev jätteglad och ville sätta upp vykortet på kylskåpet direkt och satte mig och läste boken sen medan mamma och pappa gjorde i ordning plockmiddag. Sen åt vi och myste en stund framför tv:n. Men jag hade hunnit bli så trött då att jag knappt orkade äta popcorn ens. Men jag ville helst inte gå och sova heller, utan ville mysa i soffan. Men till slut sa mamma och pappa att jag måste sova ändå, och då var jag tvungen att erkänna att det var rätt skönt att få somna gott i sängen.


Lämna ett svar