Bil trasig

Idag kom mamma och hämtade mig på dagis som vanligt. Vi var ute och lekte och jag och David rullade ner för snöbacken. Det var kul. Jag ville helst inte åka hem, men de andra skulle gå in och då var det ok.

Vi åkte inte hem efter dagis utan åkte och ställde oss utanför en tunnelbanestation som heter Råcksta. Där stod vi och väntade ganska länge, och sen kom pappa. Vi lyssnade på ”Håll om mig” med Nanne Grönwall medan vi väntade, så det gjorde inget att pappa dröjde lite. Jag älskar den låten och vill höra den hela hela tiden.

När pappa kommit så åkte vi till Citroen och skulle hämta våran bil som har varit där i tre veckor nu. Men när vi betalat det som de lagat på den och skulle åka därifrån (jag och mamma åkte i VW-bilen som vi har som lånebil nu, och pappa skulle köra våran bil till biluthyrningen där vi skulle lämna tillbaka Passaten) så lät våran bil jättekonstigt och instrumentpanelen var helt svart. Så då fick vi gå in till verkstaden igen, så körde de in bilen och kollade på den. De hittade inte vad det var, så efter lång väntan fick vi en lånebil från Citroen så vi kunde åka och lämna tillbaka Passaten på Staoil. Knasigt. ”Bilen trasig” sa jag till pappa och pekade på våran bil. Mamma och pappa höll med och sa att våran bil alltid är trasig, men det är bara för att det är en citroen.

Sen åkte vi i alla fall och lämnade tillbaka Passaten och fick montera in min barnstol i en lånad citroen istället (en jättekonstig skåpbil). Vi handlade lite mat med på Statoil och åkte hem och åt. Sen ruschade mamma iväg till sin yoga och pappa gjorde mig klar för att sova. Snark!

Lämna ett svar