XXL och Texet-bebis

Hej vår lilla knärt. Natten till idag så födde en av mina arbetskamrater en liten kille tre veckor tidigt. När jag fick höra det blev jag påmind om hur kort tid det faktiskt är kvar tills du ska komma. Men förhoppningsvis tänker du inte komma för tidigt…

Berättade för din mormor att min arbetskompis fått en liten kille, och hon trodde att det var ett pojkår i år. Ja, ja, vi får väl se hur det blir med det. Enligt undersökningen på twum gissar fortfarande flest på att du är en tjej.

Jag är profilerad på jobbet idag förresten, för vi har kunder på besök. Vi har tröjor med avdelningsnamnen på. Hon som hade beställt tröjorna tyckte nog att min mage var jättetjock, för hon hade beställt storlek XXL till mig. Det såg inget vidare ut på, ser bara tjockare ut än vanligt… Jag kan faktiskt ha L även nu fast du ligger där inne i magen. Särskilt på stretchtröjor…

Puss och kram från mamma XXL…

Lämna ett svar