Ikea-lunch och hemma-lek

Idag blev det sen frukost. Jag vaknade ganska tidigt men mamma och pappa sov längre. Jag la mitt nya pussel en massa gånger innan de vaknade. Efter frukost åkte vi till Ikea. Det tycker jag är kul. Där fick jag först leka lite på barnavdelningen och åka rutschbana. Sen åt vi lunch. Jag fick köttbullar, potatis och lingonsylt, det var mums. Och till efterrätt så får alla barn glass på ikea, mums. Jag sprang allt jag kunde fram till glassboxen när jag svalt sista tuggan och plockade åt mig en glass.

Efter lunchen gick vi och plockade det vi skulle ha och åkte hem sen. Klockan hade hunnit bli ganska sent så det var dags för mig att vila. Mamma och pappa kollade på nåt inspelat program på tv:n medan jag sov, och när jag vaknade efter en inte så lång vila så kollade de på Six feet under på dvd. Jag myste en stund med dem i soffan, men sen ville jag leka. Jag busade med pappa i sängen och sen byggde jag upp tågbanan och lekte med tåget.


Lämna ett svar