Coop-handlar och lägger pussel

Idag var det dags för sconesfrukost igen som varje lördag. Det är mums det. Och efter frukost så åkte vi och storhandlade på Coop. Vi handlade en massa mat och annat, också fick jag ett nytt pussel, ett 12-bitars med den lilla röda traktorn på. Det var jättefint. Jag fick en korv med bröd också för det blev jag sugen på när jag såg nån annan som åt. När jag kom hem var det sova-middag-dags för mig, och mamma och pappa passade på att kolla på en film de hade hyrt under tiden, och äta indisk middag.

När jag vaknade fick jag prova att lägga mitt nya pussel. Jag var jätteduktig och kunde lägga nästan alla bitarna själv, om jag kollade noga på bilden hur det skulle vara. När jag lagt pusslet en massa gånger hann jag precis ta ett skumbad innan det var dags för melodifestivalen. Jag orkade bara vara vaken de två första låtarna, men under dem så var jag vild som en galning och dansade och sjöng, och tvingade mamma och pappa till det också. Trots lite protester när mamma och pappa tyckte att jag skulle sova så somnade jag gott direkt.


Lämna ett svar