Får träffa storebror, mormor, moster, farmor, farfar, oldemor och oldefar

I morse åt vi frukost ute i matsalen. Jag ville också ha frukost just när mamma skulle äta förstås, så hon fick vänta lite med sin frukost.

Efter frukost så åkte pappa iväg. Han skulle hämta storebror, mormor och Emmelie. Åh vad jag längtat efter att få träffa storebror. Jag har ju hört hans skrik och prat inne i magen så länge. När han och pappa äntligen kom så satt jag och mamma och myste i mammas säng. Han öppnade dörren lite trevandes och undrade nog vem jag var som hade tagit hans mamma. Men han kom fram och sa ”mamma” och ”bebis” och kröp upp i sängen till oss. Mamma frågade om hon fick en puss, så då fick hon det. Sen fick jag en puss också, också sa storebror ”Hej Tett” till mig. Sedan skulle vi gå och träffa mormor och moster Emmelie, och då ville storebror bära mig. Men det fick han inte sa mamma och pappa. Men han fick köra sängen som jag låg i, och då somnade jag gott. Sen sov och sov och sov jag hela hela tiden, i flera timmar. Jag missade både mormor, Emmelie, farmor, farfar, oldemor och oldefar som kom och hälsade på nere i kafeterian. Knasigt va? Alla hade ju kommit för att hälsa på mig…

Lagom till alla åkt igen, och pappa åkt iväg för att skjutsa hem storebror, mormor och Emmelie så vaknade jag till och ville ha mat. Då var vi uppe på vårt rum på BB igen, och jag visste knappt att vi varit därifrån. Mamma hade hoppats på och bad barnmorskorna att vi skulle få åka hem idag, men det fick vi inte, minst två nätter måste vi stanna sa de. Mamma blev lite ledsen för det men när pappa kom tillbaka sen myste vi med film, mat, snacks och godis (fast det enda jag fick var mammas mjölk, men det var gott tycker jag) och kvällen gick ganska fort ändå. Men vi längtar allihop tills imorgon när vi ska få åka hem!


Lämna ett svar