Handlar, busar i skogen och hälsar på Karin och Erik

Jag vaknade rätt tidigt i morse, så vi klev upp allihop och lagade frukost. Efter frukost åkte vi direkt ut och skulle handla en massa saker. Vi tog Ikea-huset först, där skulle vi ha en massa saker på Micro. Vi var där lite för tidigt, så vi fick stå och vänta tills de öppnade. Knasigt, det har vi aldrig varit med om förut, vi brukar alltid sova så länge ju…

Efter Micro blev det Babyland (i Barkarby), Rusta, Jysk, Babyland (i Bromma) och Skopunkten innan vi fått tag i allt vi skulle ha. Och då hade vi ändå inte fått med oss hälften av vad som var tänkt. Typiskt. Men ett par nya stövlar och en babyinsats till resesängen (till mitt lillasyskon) blev i alla fall inhandlat. Sen åkte vi till skogen. Vi gick hela spåret och det var jätteskönt väder och jättemysigt med promenad. Jag var duktig och gick själv hela vägen, jag sköt till och med vagnen långa sträckor. Vi knäppte en massa kort med. Mest var det mamma som knäppte kort, men pappa knäppte lite kort med, och jag knäppte kort på mamma och pappa (jag är jätteduktig på att knäppa kort tycker mamma och pappa). Efter skogspromenaden var det hög tid för mig att få sova middag, så vi åkte hem. Men jag ville inte sova, så då tog vi bilen och åkte ut en sväng igen, till Karin och Erik. Jag somnade såklart på vägen dit, men vaknade när vi kom fram. Där fick vi jättegott fika och glass, och jag busade med deras gunghäst och Karin tog fram en madrass som vi kunde slå kullerbyttor på, det var jättekul. Men oj vad trött jag blev eftersom mamma och pappa var kvar jättelänge såklart, och jag inte sovit nån middag… Klockan var sent när vi kom hem och jag hade somnat gott i bilen. Men hade mest bara ätit fika och välling hela dan, så mamma och pappa väckte mig så jag fick äta lite innan jag fick sova vidare i sängen. Åh vad trött jag var då…


Lämna ett svar