Sista mvc-besöket och vågen visar 9,5 kg plus

Hej! Idag har det varit en hektiskt dag, men samtidigt väldigt skön och ledig. I morse gav du och jag oss av in till stan efter att vi lämnat storebror på dagis, för jag hade klipptid på Toni och Guy. Tänkte unna mig lite lyx nu innan du kommer ut och tar all uppmärksamhet.

När nya frisyren var klar så bar det av med tunnelbana till St Eriksplan där vi mötte upp med din pappa för lunch. Efter mycket velande fram och tillbaka om vad som skulle ätas så föll valet på japansk restaurang. Ett vansinnigt sug efter sushi avgjorde valet tillsammans med en härlig uteservering i vårsolen. Och oj vad gott det var med sushi. Gravid-sushi blev det för min del förstås, men det var lika gott det (nja, nästan i alla fall).

Sen var det dags att ruscha vidare när vi ätit upp, för det var tid för sista mvc-besöket innan det är dags för dig att komma ut. Stina, som min barnmorska heter, hade en elev som var där för att känna hur det känns på en gravidmage när bebisen ligger i säte (med rumpan neråt så som du ligger). Alla värden var jättebra (de hade gått upp och var bättre än sist jag var där till och med) och jag tror det är för att jag slutat jobba nu. Vi tog vikt också, och jag har totalt sett bara gått upp 9,5 kg sedan jag blev gravid. Det är ju toppen. Dessutom togs vikten direkt efter en mastig japan-lunch nu med, så jag har nog gått upp mindre än så till och med. Skönt, för de kilona borde inte bli så svåra att bli av mer efter att du kommit ut (hoppas jag). Bara en vecka kvar nu tills du är ute 🙂

Puss från mamma

Lämna ett svar