Familjen Svensson

Då var den här. Spiken i kistan. Volvon är inhandlad och står på vår gård innan dagens slut, och den lite mer ovanliga men snygga Picasson ska få nya ägare. Förrförra veckan köpte vi ett radhus i en "småstad" och trean högst upp i huset 12 minuter från Stockholms city ska överges från slutet av juni. Nästa vecka kommer barn nr 2 och vi kommer att vara flerbarnsföräldrar. Bara vovven som saknas för att vi borde byta efternamn till ett sånt där vanligt som börjar på S ni vet. Men vovven finns ju faktiskt han också, även om han bor på annan ort… Men nä förresten, glöm det, några Svenssons blir vi aldrig, vi vägrar 😉

Kramar från familjen Sven… f´låt Wennerborg-Martinsdotter menar jag…En kommentar till “Familjen Svensson”

  1. Världen är liten…
    …när jag tittade på pappren på tidigare ägare på vår nya volvo visade det sig att det var en arbetskamrat till mig som ägt bilen tidigare… och innan dess företaget jag jobbar på…

Lämna ett svar