Dagis igen och till tandläkaren :-)

Idag när vi skulle gå ut och leka på dagis så satte fröken på mig fel stövlar, det var någon annans. Jag upptäckte det när jag kom ut, och då tog jag av mig stövlarna och gick in i bara strumporna. Och det var jättelerigt ute. Men man kan väl för sjutton inte ha nån annans stövlar på sig heller!!

Mamma kom och hämtade mig lite tidigare på dagis idag, och vet ni vad knasigt? Hon hade med sig min tandborste till dagis och skulle borsta tänderna på mig där. Det var för att vi skulle åka direkt till tandläkaren sen, som skulle kolla på mina tänder för första gången. Där fick jag köra en snygg bil innan tandläkaren kom och sa att det var min tur att komma in. Jag fick ligga på rygg på mammas mage i den där konstiga tandläkarstolen (och det var inte helt lätt att ligga på mamma vill jag lova, hennes mage är ju inte så liten nu direkt med bebis i och allt). När vi låg så så tände tandläkaren en lampa som lyste på min mun. Det tyckte jag var jättspännande. Sen så var jag supersuperduktig och gapade när tandläkaren sa att jag skulle göra det, och lät henne känna på mina tänder och till och med skrapa lite tandsten. Mamma var helt chockad över hur duktig jag var (hon berättade att mormor hade fått gå med mamma till tandläkaren tre gånger innan hon ens öppnade munnen när hon var liten, så hon hade väl trott att jag skulle vara lika besvärlig, men icke sa nicke, jag var jättesnäll).

Jag fick ett fint klistermärke med en polisbil på och en tandborste av tandläkaren sen för att jag varit så duktig. Och mamma lovade att jag skulle få glass när vi kom hem, så vi gick raka vägen till Shell och köpte glass sen.

När vi varit hemma bara en kort stund så ringde det på dörren och då kom en mäklare som skulle värdera våran lägenhet inför försäljningen. Men mamma ville nog inte att hon skulle få sälja våran lägenhet, för hon var inte så trevlig…

Sen kom pappa hem, och då skruvade han och jag ihop min cykel. Jag provsatt den lite i vardagsrummet men hann inte cykla nåt idag heller. Hoppas det blir tid till det imorgon i alla fall!


Lämna ett svar