Köper cykel…

I morse sov jag till tjugo över tio!!! Mamma och pappa trodde inte sina ögon när de kollade på klockan. Men efter en sen risgrynsgrötsfrukost så gav vi oss av ut på shoppingtur i alla fall. Och vet ni vad? Vi köpte en cykel till mig på Coop. En riktig cykel med stödhjul och ett handtag så att mamma och pappa kan putta på ifall jag inte orkar trampa… men trist nog hann jag inte inte cykla nåt idag, för när vi kom hem åt vi lunch, sen var det dags för mig att sova, och sen hade mamma och pappa fullt upp med att packa och bära grejor som skulle köras till förrådet. Så jag lekte snällt istället och spelade på datorn, och sen hjälpte jag mamma att laga tacos och att duka i vardagsrummet, där vi ställt ett matbord nu när skrivborden är bortkörda till förrådet. När pappa kom hem efter att ha kört bort alla grejor så åt vi mysmiddag och sen var det hög tid för mig att sova för natten.


Lämna ett svar