Daniel barnvakt på dan, säljer vagnen och myser på kvällen

Vet ni vad tokigt? Mamma och pappa har köpt ett hus medan jag var uppe hos mormor och morfar. I Västerås! Knasigt va? Så vi ska flytta dit i sommar. Men ni må tro att mamma och pappa hade mycket att stå i nu i helgen bara för det, för vi måste ju sälja våran lägenhet med. Så idag fick jag vara hemma med Daniel på dan medan mamma och pappa åkte ut och hyrde ett förråd (som vi ska ställa saker i inför försäljningen av våran lägenhet, eftersom den är så full med grejor nu), köpte flyttkartonger och en massa annat. Det var kul tyckte jag, Daniel är så rolig att busa med. Jag fick en elgitarr med mikrofonstativ till med av mamma och pappa innan de åkte, så jag lekte en massa med det.

När mamma och pappa kom hem så åkte Daniel efter en sen lunch, och jag fick sova middag. Daniel skulle ut på dejt och sen skulle han till någon kompis innan han åker hem till norrland igen imorgon. Trist att han var kvar så kort tycker jag, men jag hoppas han kommer och hälsar på snart igen!

Mamma och pappa packade och fixade hela kvällen sen, och ni må tro att lägenheten såg ut som ett riktigt bombnedslad när de börjat röja och packa i kartonger och allt. Usch, jag vet knappt var jag ska ta vägen, och inte finns det någon plats kvar att leka på heller när det står kartonger överallt! Sent på kvällen kom i alla fall några som ville kolla på min gamla barnvagn, och de köpte den! Mamma och pappa blev glada över att bli av med vagnen nu när de ändå har köpt en ny. Sedan gick vi till Lidl och handlade lite och åt mysmiddag på kvällen sen mitt i all röra!


Lämna ett svar