Husägare och storebror kommer hem

Jaha. Så då var vi husägare då. Oj vad knasigt det känns… Efter en halvdagskonferens i Småland idag så åkte vi tåg hem. Höll på att missa tåget från Växjö när vi skulle byta, för tåget dit var sent. Men vi hann med det som tur var… Jag sov nästan hela vägen hem sen, och det gjorde nog du med, för jag kände inget av dig i alla fall. När vi kom hem till Stockholm så stod din pappa där och väntade på oss. Vi skulle passa på att gå ut och äta barnlösa (nåja, du var ju med förstås) innan din storebror kommer hem ikväll. Det blev tapas och sen gick vi och tog en fika till efterrätt innan vi åkte hem och hämtade bilen för att åka in till stan igen och hämta upp din storebror och morbror Daniel som kom med tåget. Åh vad mysigt det känns att ha Moltas hemma igen. Det tyckte Moltas med som kramades massor med både mamma, pappa och magen (dig).

Lämna ett svar