Tåg med Daniel från mormor och morfar hem till Stockholm

Idag var mormor hemma med mig hela dan. Jag är ju fortfarande lite sjuk, men är piggare i alla fall nu när jag får medicin. Vi busade och lekte och tittade på film. Också packade vi alla mina grejor, för klockan sex på kvällen så var det dags för mig och Daniel att kliva på tåget i Ånge och åka hem till mamma och pappa igen efter en och en halv vecka hos mormor och morfar. Jag tyckte att det skulle bli spännande att åka tåg igen!

Jag sa hej då till mormor när hon lämnade av oss vid tåget, och var mycket bestämd med att jag skulle åka hem till mamma och pappa nu. Jag har ju längtat efter dem ju… På tåget så busade jag och Daniel, också fikade vi och tittade på film. Jag var rätt trött innan vi var hemma, för klockan var sent då, nästan elva på kvällen. Mamma och pappa kom och mötte mig och Daniel vid tåget. Åh vad glad jag blev att se dem! Men jag var noga med att Daniel skulle följa med oss också, så jag ville ha koll på var han var hela tiden. När vi kom hem var det nästan bums i säng, efter lite mys förstås…

Lämna ett svar