Mys med mormor och morfar och shopping i Kista

I morse var mormor och morfar här när jag vaknade. Det var mysigt det, jag myste massor med dem i soffan och jag var nästan inte hos mamma alls på hela dan, förutom när jag åt förstås.

Efter frukost så åkte vi till Kista och skulle shoppa lite. Mamma provade en massa kläder och storebror fick en fin blå leksaksbil med släpvagn och motorcyklar till. När de andra fikade på kafeteria så passade jag på att få mig lite käk jag med, det var gott. Annars sov jag mest genom hela Kista-besöket.

När vi kom hem skulle alla vila lite, men det ville helst inte jag eftersom jag hade sovit hela dan i Kista nästan. Men efter lite övertalning från mamma så somnade jag en stund till slut, så att mamma fick vila med.

Efter vilan så myste jag och storebror med mormor och morfar igen resten av kvällen.


Lämna ett svar