Repeat

När man får barn är det lätt att fundera över vem barnet är likt. Utseendemässigt såklart, men även i vanor, ovanor och personlighet. Moltas har kanske mest varit lik pappa utseendemässigt hittills (förutom hårfärgen som är mammas), men även i sättet är han ganska lik pappa. Envis, ordningssam och med ett jäkla hunger-humör. Men visst har han fått även några delar av mamma…
Musikälskare

Ett väldig tydligt arv från mamma har vi nu sett i behandlandet av musik. Musikälskandet har han nog ärvt av båda sina föräldrar, men önskan om att höra de bästa låtarna om och om igen kommer definitivt från mamma. Repeat-knappen på stereon är den bästa och mest använda av både mamma och Moltas. Och de låtar som inte håller för att spelas om och om och om igen utan att man tröttnar göre sig icke besvär att hamna i vår stereo, så det så! Just nu är Moltas favoriter BWOs "Temple of love" och Eric Gadds (eller "Blickan" som Moltas säger) "Meet me here". Tyvärr är mamma och Moltas val av låtar inte alltid samma, så under Moltas "Håll om mig"-period (Nanne Grönwall) så önskade man sig tätslutande öronproppar både en och två gånger. Stackars pappa han får stå ut med två repeat-galna familjemedlemmar som vägrar lyssna på musik i hörlurar nuförtiden, som dessutom för det mesta spelar låtar som pappa inte gillar. Som tur är har han en mp3-spelare med egna hörlurar som han kan fylla med sin egen musik (sån som inte tål att köras på repeat).


Lämna ett svar