Marie och Per hälsar på

Idag har jag och mamma haft sovmorgon. Det är bra mysigt det tycker jag, när mamma stannar kvar och sover med mig i sängen hela förmiddagen nästan. Det tycker mamma med.

Pappa ringde när han var på väg hem och jag och mamma gjorde oss i ordning och gick ner till bilen till honom. Vi skulle nämligen hälsa på på brorsans dagis, för det var gårdsfest där.

Jag sov gott i vagnen hela festen igenom, medan alla barnen sjöng, grillade korv, blåste såpbubblor, lekte och fikade. Mamma och pappa grillade också korv och fikade och pratade med de andra mammorna och papporna.

När vi kom hem sen så ringde det på dörren. Det var Marie och Per som kom och hälsade på. Jag fick en fin t-shirt från Polarn och Pyret från dem. Den ska jag ha på mig i sommar när det blir fint väder!

Mamma, pappa och Moltas fikade med Marie och Per, och jag var faktiskt vaken en liten stund jag med, men mest bara för att äta. Min storebrorsa har alldeles själv knäppt kortet på mig när jag är vaken och kortet på Marie och Per som ni ser här bredvid. Visst är han duktig?


Lämna ett svar