För få timmar på dygnet

Pjuh! Nu tänker jag andas ut. Försöka vila när jag är trött, äta när jag är hungrig, hålla twum mer uppdaterad när det händer nåt och göra allt annat sånt som alla andra verkar ha tid att göra. Nu när vi under några veckors tid klarat av ett husköp, ett bilbyte, en lägenhetsförsäljning (inkl värderingar från ett antal mäklare, homestyling inför fotografering till annonser och städning inför 3 visningar (dvs bortflyttning av 3 kvadratmeter möbler från lägenheten), ett bebisfödande (inkl väldigt lite sömn, en trotsig storebror och en knöl på magen efter några dagar (som fortfarande finns kvar och gör att jag fortfarande ser gravid ut, om än inte lika mycket) som resulterade i ett antal besök på sjukhus, akuter, vårdcentraler (du är väl inte blå på magen? JO! du har väl inte feber? JO!) och en urinvägsinfektion med 39-40° feber (när man som helst inte ska utsättas för infektion för att man har ett 20 cm långt öppet sår över magen efter ett kejsarsnitt) som sen visade sig inte vara en urinvägsinfektion (men kanske var det en mjölkstockning?).

 

Men nu jäklar. När den här veckan är avslutad och jag gjort alla jobb jag halkat efter med nu pga ovan nämnda detaljer så ska jag börja ta det lugnt och komma ikapp på twum. Men tills dess får ni kanske stå ut med att det bara kommer nåt litet sånt här frustrerat inlägg emellanåt. Men sedan lovar jag att twum ska uppdateras oftare än den gjort de senaste veckorna. Ja, mellan amningar och packningen av lägenhetens innehåll som ska förflyttas till radhus i Västerås om en och en halv månad vill säga…

 

…och nån gång i framtiden så kommer jag antagligen att se tillbaka på den här tiden som de värsta mest hektiska veckorna i mitt liv. Men med ett leende på läpparna eftersom det resulterade i att jag fick min andra prins och halva kungariket.

5 reaktioner till “För få timmar på dygnet”

  1. Ja, det är väl snarare…
    …så det är… och kanske Björns då…

    Men det reder ju upp sig nu när vi flyttar till V-ås. Gäller bara att Björn flyttar efter så det reder upp sig för honom med.

Lämna ett svar