Åker buss och träffar morbror för första gången

I morse myste hela familjen i sängen innan vi klev upp och gjorde oss ordning för promenad till Vällingby. Både jag och storebror fick åka vagn, jag i den stora och storebror i sulkyn. Jag sov hela vägen till Vällingby och hela tiden där med, så jag missade lekplats, såpbubblor, shopping och glasspaus. Jag missade till och med att jag åkte buss för första gången i mitt liv när vi åkte hem från Vällingby.

Jag vaknade lagom tills vi var utanför oldemor och oldefars hus i Spånga. Då gick vi in där för pappa skulle hjälpa oldefar med nåt med datorn. Då passade jag på att äta lite, sen ringde morbror och sa att han var hos oss och skulle hälsa på, så då gick jag och mamma hem. Mamma bytte blöja på mig när vi kom hem och sen fick jag mysa en stund i morbrors knä. Sen var det matdags igen och efter en stund kom pappa och storebror hem från oldefar. Då plockade pappa fram en sen lunch till sig och mamma, och fika till morbror och storebror. Jag hade somnat gott i soffan vid det laget, och missade presentöppning (jag fick ett par fina hängseljeansshorts av morbror Daniel, och storebror fick en helikopterleksak som kunde flyga).

När jag vaknade hade morbor åkt hem och sen myste vi mest resten av kvällen hela familjen. När storebror skulle sova spelade pappa gitarr och han och mamma sjöng för Moltas. Då ville Moltas att jag skulle ligga i sängen hos honom när mamma och pappa sjöng, så då fick jag göra det. Det tyckte både jag och brorsan var mysigt!


Lämna ett svar