Solna och hälsar på hos Moa och hennes lillasyster

Idag var vi inne på förmiddagen och gjorde inte så mycket. Sen åkte vi till Solna för mamma skulle handla lite, och jag skulle få en röd keps. Men vi hittade ingen röd keps, men jag fick en grön. Fast den egentligen var alldeles för stor. Jag och pappa gick för oss själva och gick och köpte korv och lite sånt, för jag ville inte vara med när mamma skulle prova kläder. Stackars Tett fick följa med mamma. När jag och pappa gjort klart våra ärenden så satte vi oss i en stor trappa och väntade. Sen fikade vi innan vi åkte till Karin och Erik. Jag blev jätteglad och ville hoppa ur bilen och gå hem till dem. Men det fick jag inte, utan vi väntade tills de kom, och då tog de sin bil och åkte iväg tillsammans med oss. Vi skulle åka och hälsa på Moa och hennes lillasyster, som är två veckor äldre än lillebror bara.

När vi kom dit sprang jag direkt in i Moas rum och lekte med alla hennes leksaker. Hon har jättemycket roliga leksaker. Moa öppnade paket som vi hade med till henne och hennes lillasyster. Sen ringde det på dörren och då kom Hugo. Han ska också få en bebis lika som jag och Moa har fått, fast inte förrän i höst.

Vi lekte massor jag, Moa och Hugo, och bebisarna de åt och sov mest. Sen dukade Moas föräldrar fram en massa fika, så då fikade vi. Men jag hade nästan inte tid att fika, jag ville ju leka ju! Men när Moa plockade fram glass, då ville jag också ha det!

När vi skulle åka hem från Moa så kom mamma och pappa på att de var hungriga, så då gick vi hela familjen på restaurang, tillsammans med Karin och Erik. Det var ingen barnrestaurang direkt, så det fanns inga barnportioner, men jag fick en egen tallrik, också fick jag smaka av mammas mat. Det var smaskens, men jag hade allt för många myror i rumpan och var lite för trött för att sitta stilla. Jag busade massor med Karin och mamma höll på att bli tokig på mig. Till slut la jag mig ner i soffan som mamma satt i och drack välling och vilade lite. Men inte så länge innan jag busade på som bara den igen.

Mamma och pappa var ganska nöjda när vi kom hem att det var sovdags för mig, för de var alldeles trötta av den vilda Moltas som hade varit vaken och röjt hela dan. Men jag har haft en jättekul dag i alla fall, det måste ju vara huvudsaken!


Lämna ett svar