Promenix till Vällingby och Daniel hälsar på

I morse sov jag länge, och när jag vaknade hade jag kissat igenom så att sängkläderna var våta. Då ropade jag på mamma, så fick hon komma och bädda ur min säng. Jag hade velat att hon skulle ha lyft upp mig ur sängen och gått och bytt blöja på mig med, men det är så svårt att komma ihåg att mamma inte får lyfta mig nu med sitt stora sår på magen 🙁

Jag gick i alla fall in till pappa som var i badrummet så fick han byta på mig (han höll precis på att byta på Tett när jag kom in). Sen gick vi och myste i mamma och pappas säng allihop en liten stund, och jag fick välling (mums). När vi klev upp cyklade pappa ner till Spånga och köpte risgrynsgröt efter att ha myst lite med mig i soffan, och då passade mamma på att krypa ner med mig i soffan istället och mysa medan vi väntade på pappa.

Vi åt frukost i vardagsrummet idag, i soffan, det var mysigt det. Och efter frukost så gav vi oss av till Vällingby. Vi tog en promenad dit, och både jag och Tett fick åka vagn. När vi kom fram till Nälsta-ängen fick jag gå själv, och blåste såpbubblor som mamma tagit med. Det var kul, men jag ville mest springa och jaga dem. Sen fick jag syn på en lekplats och ville åka rutschkana, så då fick jag det en stund innan vi gick vidare.

Då vi kom fram till Vällingby började vi med att äta glass. Jag fick en GB Sandwich och mamma och pappa åt mjukglass. Det var mums alltihop. Sen gick vi och kollade efter amningströjor till mamma på H&M, men det fanns inget. Och efter ett snabbt besök på Lindex och Hemköp så var det dags att bege sig hemåt. Vi tog bussen hem för det hade tagit så lång tid att gå dit. Och tydligen var morbror på väg för att hälsa på oss…

Vi hoppade av bussen vid skolan och där var det massor med folk, för det var något djurexpo. Men jag var inte så intresserad av djuren, för jag var jättetrött. På vägen hem gick vi däremot förbi hos oldemor och oldefar, för pappa skulle hjälpa oldefar med datorn. Då piggnade jag till och busade med bilarna. Medan vi var där ringde Daniel och sa att han kommit fram, så då gick mamma och Tett hem, och jag stannade kvar med pappa tills han var klar med datorn.

När vi kom hem jag och pappa så var det Daniel som öppnade när jag ringde på dörren. Jag blev jätteglad att se honom, han fick en kram direkt! Han hade med sig paket med till mig och Tett. Jag fick en rolig helikopterflygare och Tett fick fina hängseljeansshorts.

Vi fikade sen men jag ville mest bara leka med min nya leksak. Jag råkade dock köra helikoptern rakt på min mun en gång, så sen blev jag lite feg och vågade inte flyga med den själv nåt mer, utan ville att mamma, pappa och Daniel skulle köra den istället. Jag lekte med Daniel ett tag och sen var det dags för honom att åka, för han skulle köpa en bil i Göteborg, så han skulle åka dit. Jag sa hej då och sen fick jag gå och vila. Det var lite sent för det egentligen, men jag ville gärna vila så då fick jag det.

Pappa väckte mig efter en timme sen, och tog upp mig så satte vi oss i soffan och tittade på Grisen på dvd. Mamma låg och sov i soffan för hon hade ont i huvudet, och Tett sov i babysittern. Sen plockade jag och pappa fram lite fil och sånt att fika, och då kom mamma upp också. Sen myste vi i soffan resten av kvällen och kollade på Grisen och åt popcorn och drack cola (även fast det inte är fredag idag), och innan jag somnade spelade pappa gitarr vid min säng och mamma och han sjöng. Tett fick komma och mysa med mig i sängen medan mamma och pappa sjöng, och sen somnade jag gott när de sjungit klart.


Lämna ett svar