Gårdsfest på dagis och Marie och Per hälsar på

Vet ni? Idag har det varit gårdsfest på dagis. Det betyder att vi är ute och leker en massa, också kommer alla föräldrar dit. Också grillar man korv, sjunger och fikar. Det är jättekul och jag blev jätteglad när mamma, pappa och Tett kom klockan fyra när det började. Då berättade jag för alla att det minsann var min mamma och pappa.

När nästan alla föräldrar kommit så skulle de stora och de minsta barnen ha sånguppvisning. Men jag och mina kompisar var inte med (Dina, David och William). Dina och David satt hos sina föräldrar, och jag lekte i rutschkane-huset.

Efter sånguppvisningen så var det dags för korvgrillning. Det var gott, men jag orkade inte vänta på att min korv skulle grillas, så jag åt den som den var. Tills nån kom och snodde min korv. Oj vad arg jag blev då. Mamma och pappa grillade korv däremot och åt. Sedan blåste jag såpbubblor innan det var dags att fika. Det fanns goda bullar och kärleksmums, och kaffe, te och saft. Jag satt och myste med mamma när vi fikade, och när vi fikat klart så åkte vi och handlade och sedan åkte vi hem, för vi skulle få besök.

När vi nyss kommit hem så ringde det på dörren. Det var Marie och Per som kom och hälsade på och skulle kolla på Tett. Vi fikade mackor med dem, och bullar och kakor. Jag knäppte kort på dem och Tett också, ni kan se de bilderna i lillebrorsans dagbok för idag, visst är jag duktig?

När Marie och Per åkt hem sen så var det dags för mig att sova. Det har varit en jätterolig dag idag.


Lämna ett svar