Får träffa storebrors och mammas kompisar

Idag var vi i Solna och handlade lite på förmiddagen. Och sen åkte vi och träffade mammas tjejkompisar och alla barn som de har hemma hos en kompis till mig, som är nästan exakt två veckor äldre än mig (dubbelt så gammal som mig just nu med andra ord). Det är inte säkert vad hon ska heta än, men antagligen Linnea. Hon var jättemycket större än mig. Men det är inte så konstigt kanske eftersom hon är dubbelt så gammal.

Storebror han sprang iväg direkt och lekte med Linneas storasyster som heter Moa (och med alla hennes leksaker). Moa är nästan ett år äldre än min storebror. Och strax efter att vi kommit dit så kom en annan kompis till brorsan med, som heter Hugo. Han är nästan ett år yngre än Moltas. De stora barnen lekte massor, och jag och Linnea, vi sov och åt mest (och gosade med alla som ville gosa med oss). Jag fick en massa paket med, ett fint örngott och en tröja av Hugo och en fin tröja av Linnea och Moa, med ett lejon på.

Moa och Linneas mamma och pappa bjöd på en massa fika, och alla fikade och barnen lekte i flera timmar. När det var dags att åka hem så hade mamma och pappa ändå blivit mathungriga (trots allt fika), så vi gick och åt på en restaurang i närheten, tillsammans med Karin och Erik. Jag var snäll och sov hela restaurangbesöket, men det var värre med storebror, han var som en vilde. Mamma och pappa hoppas på att jag aldrig ska bli lika vild som storebror, men jag bara längtar tills jag kan busa som han!!!


Lämna ett svar