Fått mina fyra sista siffror

Idag fick jag åka med pappa och lämna storebror på dagis, för mamma var sjuk och var tvungen att gå till vårdcentralen. Jag och pappa hann tillbaka till vårdcentralen där vi lämnat mamma innan hon fått komma in till doktorn, så vi fick följa med henne. De sa på vårdcentralen att mamma hade urinvägsinfektion, så hon skulle få äta penicillin, men mamma trodde inte på det.

När vi kom hem var mamma jättefebrig igen och vi somnade jag och hon i mamma och pappas säng. Sen kom pappa hem med medicinerna han hade köpt på apoteket. Han åkte iväg sen och hämtade storebror på dagis, och sen åkte de vidare in till stan och hämtade farbror Björn som skulle hälsa på oss. När de kom tillbaka från stan kom pappa upp och hämtade mig och mamma, också åkte vi till oldemor och oldefar, för det skulle vara visning av våran lägenhet igen.

Oldemor och oldefar var inte hemma när vi kom dit, men pappa hade fått nyckel som tur var. De andra åt mat som de köpt med sig, medan jag låg och sov. Jag sov och sov och märkte inte ens att pappa, farbror och storebror gick iväg en sväng och handlade fika. Mamma var hemma med mig och passade på att sova ho med, för hon hade fortfarande hög feber.

När vi kom hem bekantade jag mig lite med farbror Björn, och storebror fick gå och sova för det var ganska sent.

Jo, förresten. Jag är numer inskriven i systemet också, en del av varlden här ute. Har nämligen fått mitt fulla personnummer idag, inklusive mina fyra sista siffror. Lätta var de med, så mamma och pappa blev glada eftersom storebror har ett betydligt svårare att komma ihåg.

Lämna ett svar