Visning av vår lägenhet och vi är i skogen och äter på mcd

Idag var mamma och pappa jättejobbiga under förmiddagen, för jag fick inte leka alls med mina leksaker. De hade städat och gjort fint i mitt rum, och sen ville de att jag inte skulle busa med mina grejor. Klart jag ville leka med mina leksaker. Men våran lägenhet skulle visas för försäljning idag, så de ville att det skulle vara städat och fint. Till slut fick de sätta sig på balkongen och vänta med mig och titta på bilar, för att jag inte skulle riva runt alla mina leksaker. När mäklaren äntligen kom sen så tittade jag lite misstänksamt på honom och undrade om han skulle ta mina leksaker eftersom mamma och pappa varit så stingsliga över mitt rum.

Sen åkte vi iväg och hämtade ett paket på posten som mamma fått. Det var tröjor till henne och Tett från mammas jobb. Jättefina tröjor. Sen åkte vi vidare till Mc Donalds för att äta lunch. Vi satt ute och åt, och det var riktigt sommarväder, jättevarmt. Men jag var inte så intresserad av att äta, jag ville mest gå och leka i rutschbanan, men jag åt i alla fall upp kycklingen och drack upp min jos innan jag fick gå och leka. När mamma och pappa ätit upp också så åkte vi till skogen och gick spåret. Det var kul, för jag hade fått en spade och en kratta i mitt Happy Meal på Mc Donalds, så jag ”grävade” massor och sprang omkring och busade. Jag knäppte fina kort på hästarna med.

När vi kom fick jag sova en stund, det var skönt det. Pappa vilade också en stund, och mamma hade tänkt vila med, men Tett var vaken hela tiden och ville äta så hon fick inte sova. Stackars mamma hade fått feber med, så när Tett äntligen somnat så fick han och mamma sova en stund så åkte jag och pappa och köpte indisk mat i Solna, och när vi kom hem igen åt jag pytt i panna innan det var dags för mig att sova, och mamma och pappa åt indiskt och tittade på film på tv innan det var dags för dem att sova.


Lämna ett svar