Björn kommer och hälsar på

I morse myste jag lite i sängen med mamma, pappa och lillebror innan det var dags att åka till dagis. Pappa skjutsade mig dit som vanligt, men idag åkte vi förbi vårdcentralen och lämnade mamma där först, för hon har blivit sjuk och har jättehög feber. Sen fick lillebror följa med till dagis, det var kul.

Jag och William bråkade lite idag om trampbilen på dagis, så till slut så plockade personalen bort den. Typiskt!

Pappa kom och hämtade mig på dagis idag, och sen åkte vi direkt in till stan och hämtade Björn som kom med tåget. Sen åkte vi hem och hämtade mamma och Tett, och åkte och köpte Spånga-mackor och åkte hem till oldemor och oldefar och åt dem. Oldemor och oldefar var inte hemma, men vi kunde inte vara hemma för det var visning av våran lägenhet idag med.

Hos oldemor och oldefar lekte jag med alla bilar som jag har där, det är jättekul. Och den röda bussen. När vi ätit upp maten så gick jag, pappa och Björn ner till Spånga och köpte fika, och mamma och Tett stannade hos oldemor och oldefar och vilade eftersom mamma är så febrig.

När vi kom tillbaka fikade vi och kollade på Bolibompa, och sen ganska sent kom oldemor och oldefar hem, så då pratade vi med dem en stund innan vi gick hem och det var dags för mig att sova. Jag knäppte kort med innan vi gick hem, på Björn och på oldefar. När vi kom hem så sjöng mamma och pappa och spelade gitarr en stund för mig innan jag somnade gott.


Lämna ett svar