Mys med alla på morgonen, sen lek med Anton

Idag vaknade jag strax efter åtta och sprang in till mamma och pappas rum. Där stod resesängen uppställd, och bebisen låg mellan mamma och pappa och åt på mammas bröst. Fast jag tyckte mest att det såg ut som att bebisen pussade på mamma.

Precis när vi klivit upp så kom farmor och farfar och ringde på dörren. De skulle bara säga hej då, för de skulle åka hem till Lidköping.

Efter frukost så gick jag och pappa ut och busade lite i sandlådan och byggde ett JÄTTE-långt tåg. Mamma och Tett var inne och vilade lite, för Tett är vaken och äter så mycket på nätterna så då får inte mamma sova så mycket då.

När vi kom in så åt vi köttfärssås och spagetti till lunch, och sen var det dags för mig att sova middag. Och när jag vaknade så ringde Karolina, Antons mamma, och frågade om de fick komma och hälsa på. De fick de jättegärna!

När de kom så fikade vi allihopa, och jag och Anton busade en massa. Först med bollarna, sen med datorn. Jag visade alla roliga spel jag har på datorn, och visade hur man skulle göra. Det var jättekul att leka med Anton, och när han skulle hem ville jag inte alls att han skulle åka. Då lovade mamma att vi skulle få leka snart igen.


Lämna ett svar