Lillebror kommer hem och vi går på majbrasa

I morse när jag vaknade så hade mormor, Emmelie och Alex åkt hem, och istället var farmor och farfar här istället. Tonsigt (konstigt). Fast jag visste att det skulle vara så för det berättade mormor igår.

Efter frukost gick vi ut så att jag fick cykla, vi cyklade till oldemor och oldefar. Där var vi och sen lekte vi på dagis som är nära där de bor. Sen åt vi lunch, och sen var det dags för mig att sova middag, då cyklade vi hem till oss igen. Men jag ville inte sova, jag ville vänta på att mamma, pappa och lillebror skulle komma hem från sjukhuset. Så jag fick sitta i soffan och mysa och vänta med farmor och farfar. Sen kom mamma och pappa äntligen hem med lillebror, men då hade jag väntat så länge att jag inte orkade bry mig alls när de kom. Mamma kom och lämnade ifrån sig lillebror till farmor, och sen kom mamma och pappa och myste med mig i soffan. Jag var lite sur på dem och puttade bort dem först, men sen kom jag på att jag var jätteglad att de var hemma igen och myste massor och drack välling i soffan med mamma och pappa. När farmor och farfar skulle gå sen så sa vi hej då, och sen fick jag sova en stund. Det var välbehövligt. Jag var inte så sugen först, men efter att ha varit upp en liten sväng somnade jag till slut, och mamma och pappa kollade på film medan jag och lillebror sov.

Strax efter sex så väckte mamma och pappa mig, och jag klev upp och myste i soffan. Lillebror sov forfarande han med, men efter att ha väckt och klätt på oss och gett oss lite mat sen så åkte vi till majbrasan. Jag fick köra lillebror i vägnen ut till bilen. Jag tjatade om att jag ville åka och leka med Anton, så jag blev lite förvånad när vi åkte förbi där Anton bor. Men då sa mamma att vi skulle träffa Anton på majbrasan. Men vi hittade aldrig Anton där. Däremot var Dina där, och David från dagis. Men jag var lite blyg och ville mest vara med mamma och pappa och lillebror. Men jag visade stolt lillebror i vagnen och berättade att han heter Tett. Sen träffade vi Ia också, som var min sim-fröken när vi gick på babysim. Vi köpte korv efter att jag busat runt lite, och sen åkte vi, för lillebror blev jättehungrig.

Vi åkte till Kista efter majbrasan och jag och pappa gick upp och handlade lite medan lillebror fick mat av mamma bilen. Vi handlade mediciner till mamma eftersom hon har ont i magen, och pyttesmå blöjor till lillebror (mamma och pappa hade köpt blöjor som skulle passat lillebror om han hade varit lika stor som jag var när jag föddes, men det var han ju inte). Också köpte vi nappar till lillebror också.

På vägen hem åkte vi förbi hos oldemor och oldefar för att lämna några grejor till farmor och farfar. Jag fick gå ur bilen och busa lite med alla som kom ut och skulle prata med oss. Sen var klockan jättesent och vi åkte hem och jag och lillebror fick gå och sova efter lite gitarr och sång vid min säng. Mamma och pappa var också jättetrötta och hela familjen sov gott inom ett par timmar. Vad skönt att hela familjen är hemma igen nu!


Lämna ett svar