Gnäller och snarkar på teater

Idag var vi till gammelmomma och Stig på förmiddagen. Det var mysigt det. Jag var glad mest hela tiden, eller så sov jag. Jag sover bra i bilen så jag gillade att det var några mil dit om man säger så… Pappa bytte blöja på mig ute på gammelmommas bord ute på verandan, det var mysigt, jag gillar att bli bytt på med.

På kvällen skulle vi gå på teater hela släkten. Det var moster Emmelie som skulle spela huvudrollen i en pjäs. Men jag var inte det minsta sugen på att se nån pjäs, och ville inte att mamma skulle få göra det heller. Så under hela första akten var jag jättebesvärlig och bara skrek så fort vi satte oss ner. Mamma och pappa turades om att gå bort med mig från läktarna och vyssja mig. Efter pausen tog mormor över och då somnade jag gott i hennes farm. Men då började jag snarka istället, så jag snarkade högt och tydligt på läktaren under pjäsens gång. Som tur var pratade de så högt och spelade så hög musik, så mina snarkningar dövades lite av det.


Lämna ett svar