Teater!

I morse åkte mormor och morfar och jobbade tidigt, så jag fick gå upp och sova hos mamma och pappa en stund. Sen åt vi frukost och åkte vid lunchtid upp till gammelmomma och tittade på hennes nya lägenhet, den var jättefin. Också fick jag kakor där. Sen åkte vi till Stig i Sösjö och där gjorde gammelmomma och Stig iordning fika. Mackor och bullar, mums!

Sedan åkte vi till Ånge, men jag somnade i bilen och sov och sov även fast mamma och pappa lyfte ur mig ur bilen och satte mig i vagnen, så jag märkte inte ens att vi varit i Ånge. Mamma och pappa köpte blommor till Emmelie, också kollade de på fina djungeltapeter som fanns på färgaffären. Jag kanske ska få såna i mitt nya rum i Västerås!

När vi kom tillbaka från Ånge så åkte vi hem en snabbis och bytte om, sen åkte vi och åt middag på Träporten. Då hade gammelmomma och Stig kommit dit, och Sigge och farfar. Jag fick god korvstroganoff och ris som jag åt upp i ett nafs, sen gick jag och spelade på Jack Vegas-maskinerna. Daniel kom sedan, jippie vad glad jag blev då!

Sedan var det dags att gå på teater. Emmelie skulle vara med och spela huvudrollen i en pjäs som spelades utomhus, ganska nära Träporten. Jag satt bredvid Daniel och var jätteduktig och satt spänd och tittade hela tiden. Vi satt på första raden, så vi satt nästan på scenen. De sa en massa fula ord i pjäsen, då sa jag att man inte fick säga så. Tett var inte lika snäll som jag, han skrek hela tiden, så mamma, pappa och mormor fick turas om att gå iväg med honom. Typiskt småungar att inte var snäll när man är på teater!

I pausen så tog Daniel med mig och köpte fika. Men jag åt inget, bara drack festis. Sen satt jag lika snällt under andra akten med. Och efter pjäsens slut så fick jag köra bil med Daniel, i hans BMW. Fast bara på låtsas, men det var jättekul 🙂Lämna ett svar