Midsommarafton

I morse vaknade jag inne hos mormor och morfar, i deras säng. Jag vaknade i natt nämligen och ville komma och sova hos dem istället för i min resesäng. Jag sov gott mellan mormor och morfar, men jag är inte lika säker på att de har sovit lika bra, jag är ganska så rörlig av mig när jag sover om man säger så.

Efter frukost så gick jag och mormor ut och plockade blommor till midsommarstången. Vi plockade massor massor med blommor. Jag körde en hel del i min skottkärra. När vi hade kommit tillbaka och plockat massor, massor med blommor så gjorde mormor och morfar en midsommarstång av alla blommor. Oj vad fin den blev må ni tro!

Medan jag sov middag så passade de andra på att äta sillunch. Och när jag vaknat så vet ni vad jag gjorde då? Jag åkte motorcykel. En riktig stor motorcykel. Jag åkte med morfar och pappa. Oj vad jag var tuff då va? Sen när jag hade åkt klart åkte pappa och morfar iväg en sväng till, för att köpa lite grejor till grillningen på kvällen.

Sedan kom gammelmomma och Stig. Då gjorde gammelmomma ritsagor med mig, och ritade av mina händer. Jag ville att hon skulle göra det igen och igen, det var jättekul! Morfar grillade medan vi ritade, och sedan åt vi gott uppe i salongen. Jag blev lite rastlös, så jag fick sätta mig och titta på superhjältarna på min bärbara dvd sen, då somnade jag nästan, för klockan var jättemycket. Till slut fattade mamma och pappa att jag ville sova, så då sov jag gott sen. Snark!


Lämna ett svar