Hälsar på hos Hugo

Idag har vi varit och hälsat på hos Hugo, för han har fyllt år och då var ju jag sjuk så då kunde vi inte komma på hans kalas. Därför skulle vi lämna paket till Hugo idag istället. Hugo och hans mamma och pappa var vid poolen när vi kom dit, och mamma och pappa skulle försöka få mig att bada, men jag ville absolut inte det. Hugo hade redan badat massor, så vi gick hem till Hugo sedan. Det var roligt att leka med alla hans leksaker. Vi sparkade boll med och lekte jättebra ihop. Hugo är snäll!

Sedan fick vi fika. Glass-soppa sa Hugo, och det var ett bra namn det. Glassen smälter ju så fort nu när det är så varmt, så det blir nästan glass-soppa på en gång. Men varken jag eller Hugo hade direkt tid att fika, vi ville mest leka och busa. Men när det serverades mannagrynsgröt, då satte vi oss minsann vid bordet båda två och smaskade!Lämna ett svar