Sista matchen – någonsin?

Efter 12 säsonger avslutades i tisdags kanske den sista matchen någonsin i denna epok. Eventuellt blir hösten 2006 en bonusrunda beroende på hur resorna till och från Västerås funkar. (Sedan fortsätter vi såklart så fort vi lyckats övertala Daniel och Åsa till att också flytta till V-ås).

Sista matchen bjöd på slarvigt och mestadels slött spel i en otroligt varm badmintonhall. Matchen slutade som de flesta andra med en vinst till Svärda, men med väldigt jämna setsiffror (17-15, 14-17, 15-13, 15-11).

Det totala resultatet i antal matcher blev 89-26 till Danne, en ganska förkrossande seger. Nåväl, revanschen får väl komma när EA släpper sitt första badmintonspel till datorn så vi kan lira över internet.

[Till alla resultat genom åren]

2 reaktioner till “Sista matchen – någonsin?”

Lämna ett svar