Med mamma i stan och träffar Erik

I morse fick jag följa med mamma till mvc. Där träffade vi barnmorskan som mamma träffade mycket när jag låg i mammas mage. Hon tyckte att det var jättekul att få se mig, hon har ju känt och klämt mycket på mig innan jag kom ut till världen.

När vi kom hem från mvc så tog jag och mamma en promenad ner till Spånga, för det var så varmt och fint väder. På vägen ner så kom mamma på att vi kanske skulle åka in och äta lunch med pappa i stan idag med, så vi gick hem igen och hämtade grejor och åkte tåg igen och mötte upp pappa i stan för en italiensk lunch. Jag var inte så sugen på att låta mamma och pappa äta ifred, så jag var lite baggig. Då fick jag sitta hos mamma och pappa i deras knän istället, det var bättre det tyckte jag. Mamma mobloggade såklart när vi var där, och då såg en före detta arbetskompis till pappa det och kände igen var vi var, så han kom och sa hej. Han heter Erik. Det var kul att få säga hej till honom!

Efter lunchen när pappa åkt tillbaka till jobbet igen så shoppade jag och mamma en stund. Jag var snäll och sov hela tiden, till och med på tåget hem. Däremot när vi skulle hämta brorsan på dagis sen, då var jag inte det minsta glad och snäll, utan skrek massor.

När vi kom hem sen var jag jätteglad, och mamma filmade. Förhoppningsvis får ni väl se den fina filmen på min hemsida nån gång i framtiden. Det går inte så himla fort fram med min hemsida om man nu får klaga. Men det kommer väl hoppas jag, kanske nån gång till hösten….

Lämna ett svar