Lunch med pappa i stan och sen shopping

Idag har jag åkt tåg för första gången. Jag och mamma tog nämligen pendeln in till stan vid lunchtid för att äta lunch med pappa. Det blev lunch på uteservering för mamma och pappa, för det var så varmt och fint väder. Jag sov under hela lunchen till mammas stora glädje. Men sen, när de gick till Stockholms glasshus för att äta efterrätt, då vaknade jag och ville minsann ha nåt i magen jag med. Jag fick lite mat på uteserveringen medan mamma och pappa smaskade glass.

När glassen var uppäten och jag var mätt i magen så gick jag och mamma på shoppingtur och pappa gick tillbaka till sitt jobb. Mamma hittade lite smått och gott, och när vi äntligen var på väg hem hade jag hunnit bli hungrig igen, och var jätteledsen. Som tur var fick jag lite mat på pendeln på väg hem, det var tur det för jag höll på att svälta ihjäl kändes det som (lät det som i alla fall sa mamma).

Då vi kom hem var det hög tid att åka och hämta brorsan på dagis, så vi gick aldrig upp utan vi gick direkt till bilen och åkte till dagis. När vi kom dit blev jag arg nästan på en gång igen, det var typsikt det för alla barn ville gosa med mig och prata med mamma, också ville dagisfröknarna prata med mamma med och att hon skulle skriva på några papper. Jag skrek som en galning mest hela tiden, ända tills vi äntligen var ute i bilen, både jag och brorsan. Då fick jag lite mat, sen skyndade mamma sig att åka hem medan jag var tyst en stund.

När vi kom hem dröjde det inte så länge innan pappa kom hem. Sen åkte han nästan direkt för han skulle spela badminton med Daniel. Han förlorade såklart…

Lämna ett svar