Handlar video/dvd och kastar sten i vattnet i Nacka

Idag åkte mamma, pappa, jag och Tett och skulle köpa en ny dvd/video, för både den gamla dvd:n och videon har gått sönder. Vi hittade en som vi ville ha i Bandhagen, så vi åkte dit. Jag, mamma och Tett satt kvar i bilen medan pappa gick och köpte den. Då fick jag knäppa en massa kort på mamma och Tett, också knäppte mamma några kort på när Tett satt hos mig i min bilstol.

När pappa kom tillbaka till bilen hade han köpt med sig lunchmackor som vi skulle åka någonstans och äta. Mamma tyckte vi skulle åka till Nyckelviken igen där vi var för några dagar sedan, så då gjorde vi det och picknickade på klipporna vid vattnet, det var mysigt.

Efter picknicken gick vi och tittade på djuren, och sen gick vi ner till vattnet för att jag skulle få kasta stenar den här gången. Det var jättejättekul och jag och pappa kastade massor med stenar. När pappa kastade stenar så studsade de på vattnet, det såg roligt ut. Det kom jättestora svanar och simmade närmare och närmare, för de undrade nog vad vi gjorde. Som tur var för mamma, som är lite rädd för fåglar, så kom de aldrig hela vägen fram till oss. Mamma envisades med att avbryta mig och pappa för att knäppa kort på hela familjen som vi kan skicka in till annons till tidningarna om att Tett är född, men det tyckte varken jag eller pappa om, vi tyckte mest att mamma var jobbig som var tvungen att göra det just idag… Tett han sov mest hela tiden och åt lite med. Stackars han som är för liten för att få kasta stenar i vattnet.


Lämna ett svar