Hälsar på hos Wilma och Melvin

Idag berättade mamma och pappa att vi skulle åka och hälsa på Wilma. Det tycker jag är jättekul. De berättade också att Wilma också har fått en lillebror, lika som jag har fått. Men hennes lillebror heter inte Tett som min, utan han heter Melvin. Jag trodde att Wilma också fått en Tett, men då försökte mamma förklara att Wilma hade fått en annan lillebror, fast jag förstod inte riktigt det förrän vi var där och såg honom. Då såg jag ju att det inte alls var en Tett utan en Melvin.

På vägen dit fick min lillebror sitta i baksätet med mig för första gången. Förut har han alltid suttit i framsätet, men nu tyckte mamma och pappa att det skulle vara roligare för oss att sitta tillsammans. Och för dem att sitta tillsammans med. Det var kul tyckte både jag och Tett, så vi satt och tittade på varandra, och när Tett blev ledsen kunde jag trösta honom.

Innan vi kom till Wilma så stannade vi och åt lunch på uteservering (Brödernas fik i Jakobsberg, vi har varit där flera gånger förut med). Det var så fint väder så det var jätteskönt. Fast jag ville mest åka till Wilma.

När vi äntligen kom till Wilma så fick våra lillebrorsor hälsa på varandra först. Wilmas brorsa var nästan lika stor som Tett även fast han var mycket yngre. De låg tillsammans på en filt på golvet och tittade på varandra, sen boxades de lite med, det såg roligt ut.

Jag och Wilma lekte en massa sen. Jag ville direkt gå ner till hennes rum och leka med hennes leksaker. Jag gick ner för trappan och tog med mig lite bilar och andra saker upp. Sedan fick vi fika ute på altanen, Wilma hade fina egna möbler ute som vi fick sitta och fika i.

Wilma och hennes famlij har en jättestor pool på gården med, så när vi fikat ville Wilma bada. Också kom det några grannpojkar med som ville bada, de var mycket äldre än mig och Wilma. Wilma badade lite men bara när hennes pappa var med och badade. Pappa försökte få mig att bada med, men jag var verkligen inte så sugen.

Efter att Wilma badat klart så gick vi ut och lekte i sandlådan på baksidan. Det var jättekul. Men jag är lite mammig och pappig när jag inte ser dem, så jag ville helst leka så att jag såg dem, och då kan man inte vara i sandlådan, för då ser man inte till verandan. Typiskt.

När vi varit hos Wilma jättelänge och fikat massor så sa mamma och pappa att det var dags att åka hem. Det ville jag inte alls, jag ville vara kvar och leka mer, men det fick jag inte. Dumt! Dumt var det med att jag fick en massa utslag idag, på hela kroppen. Det är nog för att det är så varmt trodde mamma och pappa. Men jag ser ut som en prickig korv. Knasigt!

Då det var dags att sova på kvällen sen hemma så låg Tett och myste lite hos mig medan mamma och pappa sjöng vaggvisor. Det tycker både jag och Tett är jättemysigt!


Lämna ett svar