Till bvc

Idag har jag och mamma varit till BVC. Vi tog vagnen och gick dit. Jag hade gått upp jättebra i vikt och ligger inte under kurvan längre som jag gjorde när jag föddes. Nu väger jag nästan nästan fem kilo och är 56,5 cm lång. Inte illa för en kille på 6 veckor 🙂

Efter BVC-besöket tog jag och mamma en liten promenad, men likt storebror så är jag inte så förtjust i att ligga i vagnen till mammas stora förtret. Jag blir jätteuttråkad och skriker mest hela tiden, så vi gick hem ganska fort så jag fick sova inne där det var lite svalare (det var jättevarmt ute), och mamma satte sig på balkongen och läste istället.

På kvällen fick jag testa att äta välling från ett annat ställe än mammas tuttar. Jag tyckte allt det var lite knasigt när den jag tittade upp på när jag åt var pappa istället för mamma, men jag åt allt lite ändå. Men med en viss skeptisism förstås…


Lämna ett svar