Hälsar på min kompis Melvin

Idag har jag hälsat på en kompis. Han heter Melvin och är tre veckor yngre än mig. Han är lillebror till Wilma som är Moltas kompis och son till Millan som är mammas kompis. Melvin var lika stor som mig nästan även fast jag är dubbelt så gammal, knasigt va? Han hade jättemycket hår också, alldeles svart. Mamma la mig på filten bredvid Melvin, då boxades vi lite. Sen höll brorsan och Wilma på och busade om vem som var vems lillebror också badade de i poolen och lekte i sandlådan. Tänk, så kul ska jag och Melvin också ha sen när vi blir lite större. Fast just nu är jag å andra sidan liten nog att få plats att ligga raklång att sova i en stol, det är inte fy skam det heller 🙂

På vägen till och från Melvin, i bilen, så fick jag sitta i baksätet tillsammans med Moltas. Det tyckte både han och jag var kul och mysigt! Och mamma och pappa tyckte att det var mysigt att få sitta tillsammans i framsätet med.

När Moltas skulle gå och sova på kvällen sen så fick jag mysa i hans säng en stund medan mamma och pappa sjöng godnattvisor. Det gillar hela familjen!


3 reaktioner till “Hälsar på min kompis Melvin”

  1. Attans…
    …Melvin skulle nog inte bli så glad över att bli kallad lillasyster… tur att han är så liten fortfarande. Men nu är det tillrättat iaf, tack för påpekningen… (ska inte ni ta och föda barn snart förresten, istället för att sitta och läsa dagböcker 😉

Lämna ett svar