Svordomar

När vi på jul berättade för Moltas morföräldrar att han tyvärr lärt sig säga ”fan” så följer följande kommentar från morfar ”men vad i helvete säger du, har ungen lärt sig svära”. Också var det sagt…

Så att skylla Moltas svordomar bara på Thåströms låt ”fan fan fan” är väl kanske lite genomskinligt om man säger så. För inte nog med att morfar svär som en borstbindare, han har lärt sina barn det också. Och med en svärande familj på pappas sida dessutom så ser vår sons ordförråd vad gäller svordomar inte ut att bli särskilt tunnt. Som tur är så är Moltas lättlärd just nu i vad man får och inte får göra och säga, så när mamma (rätt sällan) eller pappa (allt som oftast) använder svordomar så hör man alltid Moltas säga ”aja baja” nånstans i bakgrunden. Och vi undrar alla när det blev så att en 2,5-åring vet bättre än man själv?

Lämna ett svar