Daniel och Maria åker hem, vi handlar och jag leker

I morse sov jag inte riktigt lika länge som igår, men gick in och myste en stund hos mamma och pappa innan det var dags att kliva upp på riktigt (och åt välling). Daniel och Maria kom upp med, så jag gick in och pratade lite med Maria medan Daniel duschade. Sen busade jag och Daniel ute.

Det blev sen frukost idag med, och sen lunch. Efter det skulle vi ha åkt och badat sa mamma och pappa, men då kom oldemor och oldefar och hälsade på, så då hann vi inte riktigt det. Sen följde vi med Daniel och Maria till godisaffären när de skulle köpa godis för hemresan (och jag fick köpa ett litet litet tåg). När vi vinkat hej då till dem tyckte jag att nu kunde vi väl ändå åka och bada? Men då skulle mamma och pappa handla en massa grejor som vanligt. När vi handlat skulle vi åka hem och hämta badgrejor, men då var Isak hemma och då ville jag hellre leka med honom än bada, så då fick jag det. När vi lekt länge ropade mamma och pappa att det var mat, då hade pappa varit och köpt en ris-rätt som jag tycker är jättegod som vi åt hela famiijen. Sen lekte jag och Isak en stund till tills han skulle gå och sova. Jag kollade på ”vovvarna” (101 dalmatiner) innan det var dags för mig att sova sen.

Även idag har jag kissat på toaletten hela dan, utom ett litet missöde när jag råkade bajsa i blöjan när vi var på Nisses (pappa bytte på mig i bilen). Men jag börjar bli en riktigt duktig toa-kille!


Lämna ett svar