Får en egen blå Bobby-bil, jippie

I morse tog jag sovmorgon, jag sov ända till kvart över tio, och när mamma kom in och väckte mig så bad jag henne att få sova ännu längre… Men sen vaknade jag till i alla fall, och kom på att Daniel och Maria hade kommit igår, så då gick jag och knackade på dörren till gästrummet och väckte dem.

Sen åt vi frukost och åkte ut på stan en sväng. Efter stan så åkte vi till leksaksaffären, och när vi kom hem därifrån hade Daniel med sig ett jättestort paket. Det var en blå Big Bobby-bil som jag fick som födelsedagspresent i förskott från honom och Maria. Åh vad kul, nu har jag min alldeles egen bil, jag som varit så avis på Pontheps och Isaks bilar!

Jag gick direkt ut och körde med den när jag ätit, Pontheb var ute med. Jag var väldigt noga med att ta med mig den in när jag gick in så att den inte skulle försvinna. Åh tänk, en alldeles egen Bobby-bil 🙂


Lämna ett svar