Fredrik o Jenny hem, Daniel o Maria kommer

Idag lekte jag hela hela dan. Jag lekte med alla barnen på gatan, och jag lekte med mamma, pappa, Fredrik och Jenny. De lekte också förresten, de spelade kubb ute på gräsmattan med vattenspridaren på (vattenspridar-kubb kallade de det, knasbollar). Jag passade på att bada i min pool en stund med när de spelade kubb, och blev jättearg när jag var tvungen att gå förbi vattenspridaren så jag blev blöt.

Sen så skulle Fredrik och Jenny åka hem, så vi sa hej då till dem. Också fick jag glass av Pontep som jag lekte med. Sedan åkte vi och handlade lite, och kollade på ny kyl och frys. När vi kom hem lagade mamma mat, och ganska sent sen kom Daniel och hans nya tjej Maria och hälsade på och åt med oss.

Jag var med och åt middag, men sen var jag så trött att jag bad mamma att få gå och sova, för jag var så jättetrött. Jag kissade lite först, sen sa mamma att jag kunde lägga mig i soffan och vilade, så det gjorde jag och somnade direkt.


Lämna ett svar